mandag 7. januar

Af webmaster
Under Resultater

Årets første resultater fra TIF’s løbegruppe

Søndag den 6. januar var Lauge Rasmussen og Asbjørn Eller Skaarup i konkurrence for første gang i år.

Lauge deltog i anden runde af Vinterturneringen 2018-2019 for ungdom. Denne runde blev arrangeret af Helsingør Atletik og der blev løbet på en ca. 1 km lang og rimelig bakket rute med en lang græs bakke midt på ruten. Selv om Lauge kun er 15 år gammel, så konkurrerer han i aldersgruppen 16-19 år og var derfor oppe mod løbere, der kunne være op til 3½ år ældre. Lauge gennemførte de ca. 4 km i tiden 15:07 og der rakte til en placering som nr. 12 blandt de i alt 30 gennemførende løbere.

Resultater – Vinterturneringen, 2. runde

Asbjørn var til start i 3. afdeling af FrostCup, der blev afviklet i området omkring Utterslev mose. Ruten bestod mest af grusstier iblandet lidt asfaltstier. Asbjørn løb den lange 10 km distance og sikrede sig en flot sejr i tiden 33:06 og med 20 sekunder ned til nærmeste forfølger. Ruten var en af de kortere 10 km løb og ifølge GPS’en 9,85 km lang, men selv hvis man korrigere tiden, så var det en af Asbjørns allerhurtigste. Efter en andenplads og 2 førstepladser i de 3 første afdelinger, så fører Asbjørn sikker sin klasse i den sammenlagte Frostcup konkurrence.