Nyhed

mandag 7. januar

Af webmaster
Under Resultater

Flot afslutning på 2018 af TIF’s løbegruppe

TIF løbegruppe fik en rigtig flot afslutning på 2018 ved deltagelse i diverse nytårsløb mandag den 31. december.

Michael Pedersen Skovlund løb 19:38 på 5 km distancen i Nytårsløbet 2018 i Odense og forbedrede sig dermed med knapt ½ minut i forhold til 2. runde af Frostcup i starten af december.

Resultater – Nytårsløbet 2018 i Odense

I Ånglamark Nytårsløb i og omkring Fælledparken var både Asbjørn, Mikkel Høegh, Asmita Fritt-Rasmussen og Peter Brodersen til start. Temperatur kun lidt over frysepunktet og både masser af menesker og masser af sving på ruten gav ikke de allerbedste betingelser, men alligevel nogle flotte tider. Asbjørn blev nr. 18 i tiden 16:34, hvilket var 11 sekunder fra årsbedste, og Peter løb 44:56 på den dobbelte distance. Mikkel sørgede for at få nogle kilometer i bogen i uge 1 og løb ½ marathon distancen. Mikkel lagde ud i PR tempo med og kom i mål i tiden 1:24:54, hvilket var knapt et minut fra PR. Træneren have lidt håbet på at Asmita, ville overgå trænerens forventninger, og det gjorde hun også – og mere til. Asmita fik en forrygende debut med tiden 20:25 på 5 km distancen, hvilket gav en 20. plads hos kvinderne.

Resultater – Ånglamark Nytårsløb