Nyhed

mandag 4. februar

Af webmaster
Under Resultater

Flot mangekamp af Thea ved DM inde

De danske indendørsmesterskaber i mangekamp for alle aldersgrupper blev afholdt i weekenden den 2. og 3. februar i Randers, hvor Randers Freja var arrangør. Trongården IF var repræsenteret af Thea Lei Hansgaard, der i år er rykket op i aldersgruppen 14-15 år. I denne aldersgruppe består mangekampen for piger indendørs af øvelserne 60 m hæk, højdespring, kuglestød og 800 m, der alle afvikles på en dag. Thea fik ikke en helt optimal start på den indledende 60 m hæk, hvor hun med tiden 11,48 s, var knapt et ½ sekund fra sin kun 14 dage gamle personlige rekord fra de østdanske indendørsmesterskaber. Til gengæld blev det til personlig rekord i højdespring, hvor Thea klarede 1,34 m i sit tredje forsøg. I aldersgruppen 14-15 år er redskabsvægten i kuglestød 3 kg,, men Thea har tilsyneladende meget hurtigt vænnet sig til at kugle i år er 50 % tungere end den, som hun konkurrerede med sidste år. I sit andet først lykkedes det Thea at sende kuglen ud på imponerende 9,29 m. Der var en hel meter længere end hendes hidtil bedste resultat med 3,0 kg kuglen, og resultatet placerede hende på en meget flot 2. plads i kuglestødskonkurrencen. Thea fin en fin afslutning på mangekampen og debuterede på 800 m distancen med 2:50,93. Samlet blev Thea nr. 13 i en stærk besat mangekamp hos den 14-15 årige piger , hvor der var i alt 19 deltagere.

Resultatlister