Nyhed

tirsdag 14. maj

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret

Bronze til Thea ved Østdanske mesterskaber i mangekamp

I weekenden den 11-12. maj deltog Thea Lei Hansgaard i sin første syvkamp nogensinde ved de østdanske mesterskaber i mangekamp, der blev afholdt sammen med de vestdanske mesterskaber på Viby stadion syd for Århus.

Thea fik en start lidt på det jævne i 80 m hækkeløb, hvor hun i år har kæmpet med at få sit løb til at passe. Kombinationen af højere hække og større afstand mellem hækkene efter at være rykket op i aldersgruppen 14-15 år har været en udfordring, men Thea forbedrede dog sin 2 år gamle PR med 1½ sekund. Herefter gjaldt det højdespring, hvor Thea slog PR med 1,39 m. Når hun for helt styr på teknikken, så er der mange flere centimeter i vente. Kuglestød endte med 9,25 cm, hvilket kun var 4 cm fra PR og nok til en 3. plads. Førstedagen blev afsluttet med 200 m, hvor Thea med flotte 28,20 s blev nr. 2 i ny flot PR.

Dag 2 startede med længdespring og Thea var første springer. Hun lagde ud med 4,90 m. Herefter havde hun to marginalt overtrådte forsøg, der begge var klart over 5,00 m. Resultatet var dog nok til en 1. plads i øvelsen. Herefter fulgte spydkast, hvor Thea kastede 23,90 m og satte ny PR. Slutteligt gjaldt det den afsluttende 800 m, hvor Thea sluttede fornemt af med endnu eb PR med 2.45.55.

Samlet blev det til en flot bronzemedalje med 3.809 point i de østdanske mesterskaber for piger 14-15 år. Thea var kun 179 point fra førstepladsen og glæder sig allerede til de danske mesterskaber til efteråret.

Resultatliste