Nyhed

søndag 29. marts

Af webmaster
Under Klubben,Træning

Fortsat aflysning af al træning pga. coronavirus

Trongårdens IF følger naturligvis retningslinjer og anbefalinger fra regeringen, Lyngby-Taabæk kommune samt DAF og DAF og forlænger dermed også aflysningen af klub-baserede træningsaktiviteter foreløbig frem til den 13. april.

Lyngby-Taarbæk Kommune har opdateret information omkring anvendelse af Lyngby Idrætsby til – alt er nu lukker til og med 13. april.

Klubbens trænere (ungdom og senior) fortsætter med at give træningsøvelser, råd og vejledning, så tjek dette ud på Facebook og Instagram – ”Trongården IF” på Facebook og ”#trongårdentrænerhjemme på ​Instagram for ungdom samt ”TIF Løbegruppe” på Facebook for dem der er til mellem/lang distance løbegruppen.

Vi vender tilbage med mere information når vi har den og håber at det snart bliver åbnet op for en eller anden form for træning på Lyngby Stadion.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Trongårdens IF