Nyhed

tirsdag 21. april

Af webmaster
Under Klubben,Træning

Trongårdens IF planlægger opstart af træning

Dansk Idræts Forbund (DIF) og Dansk Atletik Forbund (DAF) har udsendt nye retningslinjer og anbefalinger omkring udendørstræning for sportsgrene uden kropskontakt – læs mere på nedenstående 2 link

DIF og DGI tilpasser anbefalinger om udendørsidræt

Opdaterede atletikspecifikke retningslinjer og anbefalinger i den aktuelle Corona-situation

Trongårdens IF bestyrelse har været i kontakt med Lyngby-Taarbæk Kommune, der nu genåbner alle udendørs anlæg/faciliteter/arealer og har givet tilladelse til at kommunens idrætsforeninger igen kan tilbyde klub-baseret udendørstræning under hensyn til en række retningslinjer.

Trongårdens IF’ bestyrelse og trænere er i gang med at planlægge hvordan træningen skal tilrettelægges fremadrettet, herunder hvor mange vi kan have på stadion ad gangen, hvordan vi sikrer minimal smitterisiko osv.

Når der er en samlet plan klar, så melder vi mere ud, men klubben forventer at starte træning meget snart, så hold humør oppe og vær tålmodige lidt endnu.

Vi glæder os alle vildt til at komme i gang med at trænere, men bestyrelsen er samtidig også fuldt bevidst om det ansvar der ligger på os for at sikre medlemmer og træneres sikkerhed.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Trongårdens IF