Nyhed

tirsdag 8. september

Af webmaster
Under Arrangementer

Øst holdkamp for 12-13 årige d. 9 september er aflyst

Kære Øst klubber

Med stramning af forsamlingsforbuddet i de flest af vores kommuner (inklusiv Lyngby-Taabæk Kommune) fra 100 til 50, er øst holdkamp 12/13 år desværre ikke en mulighed. Det er med meget stor skuffelse, at vi har besluttet at aflyse stævnet.

Vi har afsøgt forskellige muligheder, bl.a. at flytte til et andet stadion eller lave det lokalt med online resultater. Alle løsninger ville dog enten mistet det essentielle ved holdkampen, nemlig at vores mindre atleter får en god holdoplevelse, som styrker deres glæde ved sporten, eller skabe en stor logistisk opgave for en masse klubber – eller har gået direkte imod formålet med at forsamlingsforbuddet bliver sænket, nemlig at vi skal passe på befolkningssundheden.

Vi håber at klubberne er forstående overfor dette, og vi forstår godt at dette kan være en skuffelse, at Holdkampen (delvist) igen må lide tab.

Det bliver stadig overvejet at sætte et online stævnet op, som vil være åbent for resultater igennem september. Har man som klub (12/13 år) interesse for dette, så skriv til sorenspeich@yahoo.com sorenspeich@yahoo.com.

Vi håber at Øst holdkamp kan vende tilbage til sit normale format næste år!