lørdag 10. oktober

Af webmaster
Under Resultater

DM for Ungdom 14-15 år gav guld i trespring

I weekenden den 19-20 september blev de danske mesterskaber for 14-15 årige i atletik afholdt på Hvidovre Stadion. Mesterskaberne var organiseret fremragende af den lokale klub Hvidovre AM, som på trods af COVID-19 formåede at få gennemført et tæt på normalt mesterskab.

Trongårdens IF havde tre atleter med, og de gjorde det flot med finalepladser i alle de øvelser, de deltog i.

Thea Lei Hansgaard vandt i flot stil guld i trespringskonkurrencen med et spring på 10.64 m og en personlig rekord med hele 86 cm. Alle Theas spring var længere end hendes gamle personlige rekord og også alle længere end sølvvinderens længste spring. På den ubarmhjertige 4. plads i samme konkurrence endte Amalie Nymann Thomsen trods flot ny personlig rekord på 9,82 m. Indtil de allersidste spring lå Amalie til bronze, men endte med at være 11 centimeter fra en medalje. Thea deltog også i spydkast, hvor hun blev nr. 4. med et kast på 30.93 m. Thea var kun knapt ½ meter far en medalje og lå til en bronzemedalje inden 6. og sidste runde.

Lørdag var Ida Hørdum i ilden i kuglestød og diskoskast og kom i finalen i begge øvelser. Det blev til nye personlige rekorder i både kuglestød og diskoskast med henholdsvis 10,61 m og 29,42 m Resultaterne rakte til henholdsvis en 8. og 6. plads.