mandag 6. september

Af webmaster
Under Arrangementer,Resultater

Sølv og Bronze på hjemmebanen til Trongårdens IF

300 børn og unge deltog på en solrig lørdag d. 9 september i de Østdanske Holdmesterskaber for Ungdom på et tiptop klargjort Lyngby atletikstadion med Trongårdens IF som arrangør. Trongården havde selv 3 hold med til mesterskaberne og vandt sølv og bronze.

Hos de 10-11 årige kløede TIF-atleterne trods manglende stævneerfaring på og sikrede sig en flot 4. plads i mixklassen. Sparta fra København vandt guld.

Hos de 12-13 årige blev det hos pigerne til bronze efter et meget tæt opgør med Frederiksberg IF om sølvmedaljerne. Sparta vandt også her guld.

Hos de 14-15 årige var der en meget tæt dyst i mixklassen. Holdet startede uden høje forventninger, men leverede i løbet af stævnet en række flotte individuelle præstationer. Inden den afsluttende stafet var det pludseligt muligt at vinde guld. På trods af sejr i stafetten, hvor holdet igen præsterede over evne, blev det dog kun til en sølvmedalje efter Hvidovre AM og foran IK Hellas fra Roskilde.

Trongårdens IF glæder sig til igen næste år at være arrangør!

Billedet viser de 14-15 årige glade sølvvindere fra venstre mod højre: Bertil WA Frederiksen, Jonathan Holm, Aksel Sejer Stevnhoved, Stella Larsen og Tiana Jalloh. På billedet mangler Thora Juul Aaboe og Noah Korsmann, der også var en del af holdet.