Nyhed

tirsdag 10. oktober

Af webmaster
Under Klubben

Trongårdens IF er årets forening 2023 i DAF

Årets forening 2023

I forbindelse med weekendens årsmøde i Odense blev Trongårdens IF kåret som årets forening 2023 i Dansk Atletik forbund med følgende begrundelse:

Trongårdens IF har lavet en stærk genrejsning af en traditionsklub, skabt en succesrig ungdomsafdeling og stor medlemsvækst. Dette er blandt andet sket ved TrackFit målrettet masters og studerende, genaktivering af senioratletikken (to hold ved DM Hold), etablering af Spydkastakademi for nordsjællandske klubber, en løbeafdeling i vækst, stor synlighed i lokale medier og i form af innovative tiltag såsom lånepigsko etc. Trongårdens IF har udviklet sig på alle parametre og fremstår igen stærkt i Dansk Atletik.

KÆMPESTORT tillykke til os 🙂