Nyhed

søndag 26. maj

Af webmaster
Under Klubben,Træning

Renovering af Lyngby Atletikstadion

Lyngby Atletikstadion skal renoveres dvs. løbebaner og alle andre områder med rød overflade.

Lyngby Taarbæk kommune har været lidt sene ude med udmeldingen om dette, men efter lidt forhandlinger frem og tilbage, så er det lykkedes at komme op med en plan, der er bedst mulige kompromis mellem ikke at påvirke træningen for meget, men samtidig også at holde alle de aktiviteter, der er planlagt over sommeren fri af denne renovering.

Dette betyder at stadion renoveres som følger, hvor der så IKKE kan trænes inde på selve stadion (redskabsrum er åbent):

  • Ugerne 29+30+31 (15. juli-4. aug.) hvor stadion renses og der lægges ny belægning og ”grundmaling”.
  • Ugerne 35+36+37 (26. aug.-15. sept.) hvor der skal lægges ”grundmaling” (hvis dette ikke sker i ugerne 29-31) og tegnes nye streger

Da det hele som sagt er meget nyt, så er det ikke endeligt afklaret, hvor vi som klub kan træne i de berørte uger. Vi arbejder med en model, hvor de yngste ungdomsmedlemmer samt Track-fit kan blive i Lyngby Idrætsby (men vi ved det ikke med 100% sikkerhed endnu), mens de ældre ungdomsatleter og seniorer skal ”genhuses” et andet sted.

Alle vores trænere er informeret jfr. ovenfor og bestyrelsen arbejder på højtryk for at finde løsninger ASAP, og forhåbentlig er der en plan for, hvem der kan træne hvor (og hvornår) i de berørte uger, klar indenfor en relativt kort horisont.

Mvh

Bestyrelsen i Trongårdens IF