Nyhed

mandag 21. marts

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra 4. og sidste runde af vinterturneringen

4. runde af DAF’s og Region Øst’s Vinterturnering 2010/2011 blev afviklet lørdag den 12. marts i Fælledparken med Sparta som arrangør. Ruten bestod af en 1 km lang rundstrækning, det til dagens anldening var pyntet med både mudder, træflis og endda en rød løber. Så i de fleste af de tidligere runder var Trongårdens IF også denne gang repræsenteret af Trongårdens IF havde Maria Haugaard Bohl Andersen, Katharina Dalsgaard, Kasper La Cour og Rasmus Thomsen med i aldersgruppen 12-13 år. Distancen for de 12-13 årige var 3 km.

Maria har været helt suveræn i vinter og vandt i Fælledparken sin 4. sejr ud af 4 mulige. Dermed blev Maria naturligvis også samlet vinder hos de 12-13 årige piger. Maria løb flotte 11:43 og var 18 sekunder foran Anne Sofie Kirkegaard, Sparta. Katharina kom i mål i tiden 13:57 og det rakte til en 18. plads blandt de ialt 32 gennemførende piger. Kasper leverede en fin indsats og løb sig med tiden 12:14 lige netop ind blandt de 10 bedste. Sammenlagt endte Kasper på en del 11. plads. Rasmus kæmpede godt og kom i mål som nr. 39 i tiden 15:48. I holdkonkurrencen endte Trongårdens IF på en samlet 14. plads. Sparta vandt her ikke overraskende med næsten dobbelt så mange point som nr. 2.

Resultatlister