Nyhed

mandag 22. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra motionsløb i weekenden d. 20 og 21. september

Bornholm er stærkt repræsenteret i TIF løbegruppe og derfor er TIF ofte stærkt repræsenteret i de mange motionsløb der arrangeres på Bornholm. Lørdag den 20. september deltog Thomas Hjorth Hansen og Natasja Munch i den 44. udgave Alminingenløbet. Distancen for de voksne er 8 km og ruten er særdeles kuperet, men en stor naturoplevelse (for dem der har overskud til det). Der er højdeforskel på godt 90 m mellem det lavet punkt på ruten og det højeste som er Rytterknægten. Natasja gentog sin placering fra sidste år og løb i mål på en sikker andenplads i tiden 35:10. Med tiden 32:26 løb Thomas sig lige netop i top-10 hos mændene. Vinder hos mændene blev Nadim Yehia i tiden 27:33, mens Christina Skov var 1 minut før Natasja i mål i tiden 34:11. Det samlede deltagerantal var 932.

Resultater

Søndag den 21. september deltog Søren-Nikolaj Rasmussen i FriLøbet 2014. Distancen er 10 km og der er start og mål på Østerbro Stadion. Ruten, der var ny i år, gik forbi den lille havfrue, over Amalienborg Slotsplads, igennem indre by og rundt om Reblinge Søen. Søren-Nikolaj, lagde, som aftalt med træneren, forsigtigt ud i ca. 4 min/km tempo. På anden halvdel af løbet øgede Søren-Nikolaj tempoet og løb i mål i fine 39:24, hvilket gave en placering som nr. 73 hos mændene. Wiliam Morwabe og Sylvia Kiberenge, begge Køge Atletik, vandt henholdsvis hos mændene i tiden 29:41 og hos kvinderne i tiden 35:53.

Resultatliste