tirsdag 23. september

Af webmaster
Under Ikke kategoriseret,Resultater

Rapport fra de østdanske mesterskaber for ungdomshold

Den 21. september blev de østdanske mesterskaber for ungdomshold afholdt på Bagsværd Stadion, hvor Bagsværd AC endnu en gang havde påtaget sig opgaven at afholde det store stævne. Trongårdens IF’s ungdomsafdeling var repræsenteret med et hold i mix klassen for både de 10-11 årige og 12-13 årige og de i alt 9 aktive have en rigtig sjov om end temmelig kold søndag på Bagsværd Stadion.

TIF’s mixhold hos de 10-11 årige bestod af Louise Vig Andersen, Agnes Wenzel Østergaard, Flora Chalmer og Asger Sigurd Öjelund. Både Louise og Agnes havde atletikstævnedebut, mens Asger deltog i sit kun andet atletikstævne og Flora var den meste erfarne på holdet med hele 4 stævner bag sig. Asger havde øvelsesdebut på både 1000 m og i boldkast. På 1000 m løb Asger 3:58,09, og i boldkast opnåede han en flot 2. plads med et kast på 29,96 m i 4. og sidste forsøg. Flora sprang 3,65 m i længdespring, hvor hun kun sprang 1 gang, da konkurrencen lå samtidigt med højdespring, hvor hun også var med. Her blev Flora nr. 2 og satte personlig rekord ved at klare 1,28 m i tredje forsøg. Det lykkedes endda Flora at forbedre rekorden til 1,31 m ved også at klare denne højde i 3. forsøg. Louise tog sig af 60 m og kuglestød, hvor hun henholdsvis løb 10,73 s og stødte 4,20 m. Agnes løb 400 m på 89,36 s og var også med i længdespring, hvor hun allerede i første forsøg nåede ud på 3,06 m. På den afsluttende og teknisk svære 4 x 60 m stafet fik Agnes, Asger, Flora og Louise depechen rundt på 41,27 s.

Hos de 12-13 årige bestod TIF’s hold af atlletikstævnedebutanterne Alexander Malm og Sebastian Stejlgaard, Oscar Langtved Pallisgaar der har konkurreret flittigt i år samt Tobias Vig-Andersen og Lea Dahl, der begge er i gang med deres 3 sæson. Lea prøvede for første gang kræfter med 80 m sprint og blev her nr. 4 med tiden 11,94 s. Lige inden havde Lea sprunget højdespring, hvor hun blev nr. 3 og satte ny personlig rekord med 1,28 m, efter en flot springserie. I spydkast sendte Alexander og Sebastian det 400 g tunge spyd ud på henholdsvis 18,02 m og 15,21 m. Alexander var også med på 80 m, hvor han løb 13,03 s, mens Sebastian tog sig af længdespring og her nåede ud på 3,16 m. På 1000 m forbedrede Oscar sin personlige rekord fra årets Lyngby Gams med hele 8 sekunder og løb 3.50,72. Tobias satte personlig rekord på både 80 m hæk og i kuglestød. På 80 m hæk løb Tobias 17,03 s, mens han i kuglestød forbedrede sig med hele 73 centimeter og stødte 6,17 m, hvilket rakte til en 3. plads. På 4 x 80 m bestod stafetholdet af Alexander, Lea, Sebastian og Tobias, og de blev 4. bedste klub og vandt deres heat med tiden 49,32 s.

Sammenlagt blev TIF nr. 5 i Mix 10-11 år holdkonkurrencen med 4890 point, hvor Slagelse Delta vandt med 6498 point. For de 12-13 år mix holdet blev det til en 7. plads med 3159 point. Her vandt Hellas Roskilde med 4809 point.