Nyhed

mandag 18. maj

Af webmaster
Under Arrangementer,Klubben,Træning

Nyt om træning og arrangementer

De sidste par uger har Trongårdens IF gennemført genåbning af træningen for seniorer og de ældste ungdomsmedlemmer.

Det er med stor fornøjelse TIF nu kan meddele at alle ungdomsmedlemmer får mulighed for at træne igen. Vi lever dog stadig med de begrænsninger som myndighederne foreskriver (blandt andet at vi maksimalt må have 24 aktive på stadion ad gangen), hvorfor nogle medlemmer vil få tilbudt træningstider, der er lidt skæve i forhold til de normale tider. Alle ungdomsmedlemmer burde på nuværende tidspunkt have fået en mail med information om træningstidspunkt og instruktioner om hvordan træningen kommer til at foregå. Hvis dette ikke er tilfældet så kontakt ungdomstræner Magnus på magnus.h.poulsen@gmail.com

Det er værd at understrege, at det at kunne tilbyde træning til alle kun kan gennemføres fordi vores trænere udviser både fantastisk ansvar og stor fleksibilitet. Derfor husk at takke dem for deres indsats!

Det ser på nuværende tidspunkt også ud til at myndighederne tillader sommerferie aktiviteter, således at TIF kan gennemføre den planlagte sommer Atletik Camp i uge 28 og 32.

Hvis genåbningen af samfundet tillader det, vil weekenden den 19. 0g 20. september blive en rigtigt travl weekend for aktive, ledere og forældre, idet der her gennemføres østdanske hold mesterskaber for ungdom om lørdagen og Danske Schweiz Løbet om søndagen. Skriv derfor denne weekend i kalenderen allerede nu og meld tilbage til Allan Prier på allan@prier1.dk, hvis du har tid/mulighed for at være dommer/hjælper.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Trongårdens IF